Jak mohou vypadat okrasné zahrady: Fotogalerie vám dodá inspiraci

27. leden 2016  komentáře (0) Reklama

V poslední době roste poptávka majitelů nemovitostí po službách zahradních architektů, kteří se specializují na projekce zahrad a jejich následné realizace. Pokud se i vy chystáte letos proměnit svoji zahradu v místo, které bude kromě odpočinku sloužit i k pokochání, přinášíme vám několik inspirativních fotografií.

Jak mohou vypadat okrasné zahrady: Fotogalerie vám dodá inspiraciJak mohou vypadat okrasné zahrady: Fotogalerie vám dodá inspiraci

Klasická zahrada

Možností, jak může vypadat zahrada u vašeho rodinného domu, existuje nepřeberné množství. Většina z vás cílí na klasický vzhled, kterému dominuje především upravovaný a krátce střižený trávník, doplněný o drobnější okrasné rostliny.

Něco pro romanticky založené duše

Exteriér domu však může vypadat i daleko romantičtěji. Pokud se podíváte do sekce okrasné zahrady fotogalerie, kterou představuje firma Zahrada Dvořáček, uvidíte, že romantiky lze dosáhnout kupříkladu vytvořením umělého jezírka. Do něj se dají nasadit vodní rostliny, ale i rybky. Zahradě rázem vtisknete život, což se projeví přítomností drobného ptactva i dalších živočichů.

Zahrada plná harmonie

Prostředí zahrady lze zrealizovat také harmonicky. Ukazuje to příklad zenové zahrady, kterou již u mnoha zákazníků zmíněná společnost rovněž s úspěchem vytvořila.

Ať už zvolíte ten či onen způsob zkrášlení prostoru před vaším domem, je vždy důležité dbát na všechny detaily.

A to je právě důvod, proč se obrátit na zahradní architekty. Ti vám nejprve vytvoří detailní 3D projekci, kterou pak uvedou v život. Poradí vám s tím, jaké rostliny jsou pro vaši zahradu vzhledem k půdě a klimatickým podmínkám nejvhodnější, pomohou i s případným výběrem doplňkových staveb, mezi něž se kromě jezírek a potůčků řadí třeba zahradní altánky, sedačky a další.

Spolupráce se zahradním architektem přináší i další výhody. Zmíněná firma kupříkladu garantuje veškerý dozor a poradenství před i po realizaci, a to doživotně a zcela zdarma.

-fil-

[Nahoru ↑]


Hodnocení

3.4 hvězdiček / Hodnoceno: 5x


Přidat komentář (0)

Reklama

Čtěte také...

Moderní kuchyně - fotogalerie

Moderní kuchyně - fotogalerie

Asi nebude nikdo protestovat proti tvrzení, že kuchyň je nejvíc využívanou místností v každé domácnosti. A právě proto by právě v ní měl být veškerý komfort a vše tak, aby se zde každý cítil dobře. Z toho důvodu vznikají různá kuchyňská studia.

Nejlevnější kuchyně na míru

Nejlevnější kuchyně na míru

Pro každého, kdo uvažuje o výměně své staré kuchyně za novou a ještě nemá zcela jasnou představu o tom, jak by měla jeho budoucí kuchyň vlastně vypadat je určená služba nesoucí název kuchyňský návrhář.


Modernizace kuchyně: Vytvoření kuchyně na míru

Modernizace kuchyně: Vytvoření kuchyně na míru

Pokud se vám zdá, že je vaše kuchyně již zastaralá a potřebovala by kompletně zmodernizovat, stačí se obrátit na specializované firmy, které vám vypracují návrh kuchyně na míru. To přináší několik zásadních výhod.

Moderní kuchyně značky Oresi

Moderní kuchyně značky Oresi

Kvalitní a přitom cenově dostupné jsou moderní kuchyně značky Oresi. Nemusíte přeci zakvlaitu zbytečně vyhazovat obrovské finannčí prostředky, když vám Oresi nabídne ještě lepší možnosti za nejnižší ceny na trhu.