Moderní záclony do kuchyně

24. květen 2010  komentáře (0) Reklama

Vždy se snažíme o to, aby náš dům či byt vypadal pokud možno co nejlépe. Jedním z prvků, které dolaďují celkový design kuchyně, jsou záclony a závěsy, které mají nejen dekorační funkci, ale slouží rovněž jako efektivní stínící prvek vůči dennímu světlu. Zvláště v těch místnostech, které jsou po většinu dne na sluneční straně, se pořízení záclon či závěsů velmi vyplatí.

Moderní záclony do kuchyněModerní záclony do kuchyně

Díky široké nabídce si vybere každý

Oproti minulým létům dnes máme na výběr z mnoha druhů těchto produktů. Výrobci rovněž nabízejí nepřeberné množství materiálu, ze kterého jsou záclony a závěsy vyráběny. Výhodu tak máme v tom, že si můžeme opravdu vybrat přesně ten typ stínícího materiálu, který se nám líbí. Barevná rozmanitost záclon a závěsů nám tak zpestří naše obydlí, do každé místnosti si můžeme vybrat jinou barvu a typ tak, aby dokonale ladil se zbytkem interiéru.

Při výběru vhodných záclon si tak můžeme vybrat například záclony tkané nebo pletené s moderními dekoračními vzory. Ty jsou obecně stále nejoblíbenějšími mezi zákazníky. Na výběr máte pletené záclony s různou velikostí pro ně typických ok, které pak s různou intenzitou propouštějí světlo do místnosti. I co se týče rozměrů dnes neodejde zákazník z prodejny zklamán. Obvykle se pořizují záclony a závěsy ve velikostech od 30 cm až do několika metrů.

Co třeba korálkový závěs?

Kromě záclon se také dají pořídit pěkné a moderní závěsy. Ty jsou sice spíše dekorativním prvkem narozdíl od záclon, jež se používají takřka výhradně ke svému prvotnímu účelu, tedy stínění, ale i závěs bez problémů splňuje tuto důležitou funkci. Jako ideální dekorace do kuchyně slouží třeba korálkové závěsy , které můžeme použít například místo dveří oddělujících jednotlivé místnosti. Nejenže tím ušetříme prostor, ale dáme našemu bytu zvláštní, skoro až exotický nádech.

Tím, že je dnes na výběr z mnoha druhů záclon a závěsů, je samozřejmě také velký rozdíl v cenovém rozpětí těchto výrobků. Jistě není na škodu se poradit s odborníky a porozhlédnout se například u různých internetových prodejců, kteří se na prodej závěsů a záclon specializují. Rozhodně se však nemusíte obávat, že byste nenašli žádnou vhodnou záclonu či závěs, které by padli přesně na míru do Vašeho moderního bydlení.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

1 hvězdiček / Hodnoceno: 2x


Přidat komentář (0)

Reklama

Čtěte také...

Záclony vhodné do kuchyně

Záclony vhodné do kuchyně

Okna v kuchyni bývají v mnoha domácnostech bez záclon. Dalo by se říci, že je to hlavně z praktických důvodů, neboť se v této místnosti často větrá a záclony by zde spíše překážely. Najdou se tedy vůbec důvody, proč záclony do kuchyně přeci jen věšet

Záclony do kuchyně: Jaký typ záclon vybrat?

Záclony do kuchyně: Jaký typ záclon vybrat?

Okna v kuchyni poměrně často otevíráme, aby z místnosti unikl pach, jenž vzniká při vaření. Z toho by se dalo usoudit, že zde není příliš vhodné použít záclony. Pak ovšem do místnosti svítí sluníčko, mohou do bytu nahlížet kolemjdoucí.


Moderní kuchyně značky Oresi

Moderní kuchyně značky Oresi

Kvalitní a přitom cenově dostupné jsou moderní kuchyně značky Oresi. Nemusíte přeci zakvlaitu zbytečně vyhazovat obrovské finannčí prostředky, když vám Oresi nabídne ještě lepší možnosti za nejnižší ceny na trhu.

Moderní vybavení kuchyně

Moderní vybavení kuchyně

Nejmodernější kuchyně jsou skutečně kouzelné a člověk si může vybírat z velkého množství interiérů kuchyně, které se dnes na trhu nabízejí. Pokud chcete mít skutečně moderní a hlavně kvalitní kuchyni, měli byste využít služeb některého ze studií.