Nabídka na výhodný prodej bytů: Praha 9 v Rezidenci Veselská nabízí ideální bydlení pro mladé

27. leden 2016  komentáře (0) Reklama

Jako mladí lidé, kteří jsou teprve na začátku produktivního života, musíte myslet na budoucnost. A k ní patří také kvalitní bydlení. Nejlepší je, pokud si koupíte vlastní byt. Nemusíte pak po celý život platit drahý nájem. Vynikající šance na získání vlastního bydlení se nyní naskytla na Praze 9 v Letňanech, kde vznikají nové byty v Rezidenci Veselská.

Nabídka na výhodný prodej bytů: Praha 9 v Rezidenci Veselská nabízí ideální bydlení pro mladéNabídka na výhodný prodej bytů: Praha 9 v Rezidenci Veselská nabízí ideální bydlení pro mladé

Letňany jsou jednou z nejatraktivnějších lokalit pro bydlení

Na prodej bytů Praha 9 není zrovna skoupá. Právě tato městská část hlavního města je totiž hodně v oblibě, a to i mezi developery. Jako zájemci o koupi nemovitosti tak máte určitě z čeho vybírat.

Rezidence Veselská patří k nejnovějším projektům, které v Letňanech vznikají. Jde o architektonicky moderně řešenou bytovou budovu, která nabízí přímo ideální podmínky pro bydlení mladých rodin. Už jen tím, že je v okolí spousta zeleně, ale zároveň také třeba vzdělávacích středisek a škol, od mateřských až po střední. Jako budoucí obyvatelé Prahy 9 oceníte jistě i vynikající dopravní infrastrukturu a občanskou vybavenost.

Na výběr máte ze 100 bytů

V samotném objektu vzniká 100 bytů, které jsou moderně koncipované. Nechybí ani terásky, balkony a lodžie, z nichž se nabízí příjemný výhled na okolí. Přímo uvnitř domu je také parkovací stání, které je řešené v podzemních patrech.

V nabídce jsou byty v dispozicích 1+kk až 4+kk. Jsou tak vhodné nejen pro mladé rodiny s dětmi, ale i singles, kteří se chtějí postavit na vlastní nohy a mít svůj byt ve vlastnictví.

Využijte výhodného financování

Prodej bytů už probíhá. Kromě klasického způsobu financování můžete ke koupi nového bytu zvolit také financování prostřednictvím hypotečního úvěru, který vám zprostředkuje přímo developer, respektive prodejce. Hypotéka je nastavena velmi výhodně, s nízkou úrokovou sazbou a minimálními měsíčními splátkami. Díky tomu je bydlení v Rezidenci Veselská dostupné prakticky pro kohokoliv, kdo o pořízení vlastního bytu přemýšlí. Ale neváhejte, o byty je poměrně velký zájem a mnohé z nich jsou už prodané či alespoň zarezervované.

-fil-

[Nahoru ↑]


Hodnocení

2.33 hvězdiček / Hodnoceno: 3x


Přidat komentář (0)

Reklama

Čtěte také...

Prodej bytů v Praze: Využijte možnosti zajištění prohlídky online

Prodej bytů v Praze: Využijte možnosti zajištění prohlídky online

Prodej bytů v Praze se stále častěji uskutečňuje s využitím online portálů. Je to dáno mimo jiné tím, že lidé nemají čas chodit po pobočkách realitních kanceláří. V případě, že se chystáte na koupi nového bytu v Praze a jejím okolí, dá se využít hned

Bydlení v Praze: ceny a počet bytů k pronájmu nebo prodeji

Bydlení v Praze: ceny a počet bytů k pronájmu nebo prodeji

Do Prahy, hlavního města České republiky, se neustále stěhují noví lidé. Je to logické, Praha je jednoznačně nejatraktivnější lokalitou k bydlení v celé ČR. Jak je to však s nabídkou volných nemovitostí a jaké jsou ceny za bydlení?


Kde můžete najít to nejlepší bydlení?

Kde můžete najít to nejlepší bydlení?

Novostavby Praha vás jistě ohromí. V případě, že hledáte i vy bydlení v Praze, ale bohužel jste ještě nenašli to, co by vyhovovalo všem vašim představám, pak se jistě podívejte na internetové stránky erealitypraha.cz.

Vyberte si bydlení

Vyberte si bydlení

Kdo už někdy hledal byt ví, jaká je to štrapác – oběhnout všechny nabízející se reality. Navíc takových, které, alespoň z větší části, splňují naše skromné představy, je vždycky pramálo. Ještěže tu je, alespoň v Praze, stále narůstající počet novostaveb, jež reflektují požadavky současného člověka n…