Levné a kvalitní remosky

14. červen 2012  komentáře (0) Reklama

Máte – li chatu, chalupu nebo prostě jen malou kuchyň, určitě jste nejednou řešili otázku, jak uvařit kvalitní jídlo a nemuset přitom obětovat poměrně velkou část prostoru velké, klasické troubě. Dobrou alternativou může být remoska , šikovný společník a přítel pro malé kuchyně, který dobře poslouží vždy a všude.

Levné a kvalitní remoskyLevné a kvalitní remosky

Remosku tvoří tři části – mísa, topná spirála a stoják. Ohřev jídla pobíhá seshora, od víka, nehrozí tedy připalování připravovaného jídla. Prototyp remosky vznikl v padesátých letech minulého století, vyrobil ji Oldřich Homuta. Společně se svými kolegy pracoval na jejím vylepšování, malá dílna byla ale znárodněna a do soukromých rukou přešla až v roce 1994. V současné době je vyvážena do celého světa, k exportu je určeno více než padesát procent produkce remosek.

Vysoká obliba remosky spočívá v její jednoduchosti – vyznačuje se svou snadnou skladností, jednoduchým ovládáním, které se naučí používat i dítě, stejně tak oceníte i fakt, že údržba remosky také není nic složitého.

K dostání je v internetovém obchodě LevneEletro.cz, jež se specializuje na kvalitní a přitom cenově dostupnou elektroniku. V nabídce e-shopu jsou dva typy remosek, Remoska Grand a Remoska Original, k pořízení jsou krom celých sad i pouhé misky. Remoska Grand je větší, než její sestra, pojme až čtyři litry. Její průměr činí 320 milimetrů, pořídit si ji můžete v hliníkové nebo teflonové verzi.

Remoska Original je pak dvou litrová verze s průměrem 240 milimetrů, stejně jako Remoska Grand se vyrábí teflonové i hliníkové remosky. S každou remoskou ale uvaříte vše, nač si vzpomenete – zeleninu, všechny druhy masa i ryb, stejně tak v ní můžete upéct koláč nebo třeba i pizzu.

Chcete – li tedy mít doma tohoto šikovného pomocníka, který vám bude šetřit čas a sníží spotřebu energie, neváhejte a vyberte si jednu z mnoha kvalitních remosek.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

1 hvězdiček / Hodnoceno: 2x


Přidat komentář (0)

Reklama

Čtěte také...

Levné a kvalitní kuchyňské potřeby Tescoma

Levné a kvalitní kuchyňské potřeby Tescoma

Tescoma. Tato značka se dá položit do rovnice, kde se praví, že kuchyňská kvalita rovná se Tescoma. Nevěříte? Potom se podívejte na jejich webové stránky, kde najdete takové unikátní a originální kousky.

Moderní a levné bydlení nabízejí mobilní domy

Moderní a levné bydlení nabízejí mobilní domy

Vždycky jste si přáli mít pěkný rodinný domek, který bude jen a jen váš? Nebaví vás už bydlení v bytě panelového domu a raději byste se natrvalo přestěhovali na chatu, jenže ta není obyvatelná po celý rok? Pak si pořiďte mobilní domek, v němž se dá bydlet celoročně.


Kvalitní a potřebná myčka nádobí

Máte velkou rodinu a neradi přitom myjete nádobí? Chcete předejít nekonečným dohadům o tom, kdo je s touto zdlouhavou, nudnou a mokrou povinností na řadě tentokrát? Možná stojí za úvahu myčka nádobí

Jak vybrat kvalitní gril a příslušenství

Jak vybrat kvalitní gril a příslušenství

Grilovací sezona je v plném proudu, a pokud vám již stávající model grilu nevyhovuje, měli byste určitě sáhnout po novém. To samé logicky platí i v případě, že momentálně žádný model nemáte. Volba dnes není vůbec jednoduchá, protože na trhu najdeme v



Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!