Titanové hrnce

14. srpen 2010  komentáře (0) Reklama

Cílem každé hospodyně nebo profesionálního kuchaře je příprava pokrmů, u kterých se zkrátí doba přípravy, nevyžaduje velké množství tuků a které neztratí svou barvu, chuť a udrží vitamíny v jídle. To vše a ještě víc Vám nabídne titanové nádobí. Nabídka produktů, které nabízí právě titanové nádobí je velká, od malých hrnců po pekáče, pánve, pokličky či doplňkové náčiní do kuchyně.

Titanové hrnceTitanové hrnce

Titanové hrnce jsou stále více oblíbené

Konkrétně titanové hrnce se těší čím dál větší popularitě. Jsou vyráběny ze slitiny hliníku tak, aby bylo zajištěno rozvádění tepla v ideálním měřítku. Navíc v titanových hrncích lze opravdu a bez problémů připravit hned celý oběd, aniž byste použili jiné nádobí. Kouzlo titanových hrnců se skrývá v možnosti, vařit zdravě, úsporně a zároveň pohodlně, díky technologii vaření v páře.

Zelenina připravovaná v páře

V páře můžete připravovat chutnou zeleninu, která rozhodně neztratí díky této úpravě vitamíny ani barvu, dále pak maso, ryby, přílohy. A to vše najednou a bez špinění dalšího nádobí. Nemusíte mít obavu, že ostatní pokrmy by byly cítit třeba právě rybou, věřte, že titanové nádobí Vás v tomto směru nezklame, naopak příjemně potěší.

V titanových hrncích je samozřejmostí, že vaříte zdravě - připravujete pokrmy bez tuku, pokud vynecháte i sůl, rozhodně prospějete Vašemu zdraví a uděláte ten správný krok k tomu, že Vaše rodina bude jíst zdravěji, chutněji a ještě ušetříte.

Nástavce na titanové hrnce

Naprosté využití energie i času můžete dosáhnout tím, že v titanovém hrnci, na nějž umístíte skleněné nástavce, budete připravovat polévku. V dalších skleněných nástavbách pak máte možnost připravit celý oběd. To vše v jednu chvíli, na jednom místě a za použití jedné jediné plotýnky. Dalším zajímavým prvkem, který titanové hrnce nabízí jsou skleněné poklice, které jsou tvrzené, žáruvzdorné a oboustranně leštěné, což je velkým přínosem nejen pro samotné vaření, ale i pro čistotu například na sporáku. Pokud totiž vaříte pomocí páry v titanovém hrnci, tato poklice dokáže uchovat zkapalněnou páru tak, aby zůstávala v nádobě a nestékala či nešpinila hrnec zvenčí či sporák.

Hit jménem titanové nádobí

Vaření, ať už pomocí titanového hrnce či titanové pánve, pekáče, je opravdu poslední dobou velkým hitem, protože kvalita pokrmů je maximální, kdežto čas, který strávíte u plotny se minimalizoval natolik, že i při přípravě nedělního oběda je možné se věnovat svým blízkým či jiným domácím pracem. Jídlo se Vám nepřipálí, je velmi chutné a o to přece jde, ne?

[Nahoru ↑]


Hodnocení

1 hvězdiček / Hodnoceno: 2x


Přidat komentář (0)

Reklama

Čtěte také...

Hrnce a nože do kuchyně

Hrnce a nože do kuchyně

Kastroly, rendlíky a hrnce na vaření, tohle vše jednoduše patří do každé kuchyně. Bez téhle výbavy jednoduše nemůže fungovat žádná domácí kuchyň, natožpak ta profesionální.

Titanové nádobí Guss

Titanové nádobí Guss

Trávíte v kuchyni mnoho času? Zpestřete si vaření novými pomocníky. Titanové nádobí vám pomůže připravit chutné a zdravé pokrmy a to velmi jednoduše. Díky skvělému povrchu je nádobí nepřilnavé a hlavně odolné proti mechanickému poškození. Vydrží mnohem více než obyčejné nádobí. Vyzkoušejte jej a uvi…


Titanové nádobí

Titanové nádobí

Pokud rádi vaříte a čas strávený v kuchyni pro Vás není vůbec problém, avšak toužíte po dokonalém vaření bez zbytečného stresu a následné hory špinavého nádobí, po dobrém obědě, věřte, že právě titanové nádobí, je pro Vás to nejlepší řešení.

Titanové nádobí: zdravé vaření a úspora energie

Titanové nádobí: zdravé vaření a úspora energie

Rádi vaříte, a vaše oblíbená pánev dosluhuje? Přemýšlíte, čím jí nahradit? Pak vyzkoušejte pánev titanovou. Titanové nádobí je hitem v současných moderních kuchyních . Jeho technologie umožňuje vařit zdravou a lehkou stravu. Ušetří vám čas i energii.